ssss

 

«Sykle, så klart» - Les mer om prosjektet og flere sykkeltips på naturvernforbundet.no/sykle såklart

 
Hvordan skal du reise til jobb i morgen? – Sykle, så klart! 

Vil du prøve elsykkel i din egen hverdag? Som ansatt hos en «Sykle, så klart»-partner, får du mulighet til å teste en elsykkel i opptil ei uke. Naturvernforbundet i Oslo og Akershus (NOA) vil gjennom samarbeidsprosjektet «Sykle, så klart» få flere over fra bil til sykkel, til glede for din helse og vårt felles miljø. Les mer om prosjektet her.

Om Sykle, så klart

Gjennom «Sykle, så klart» gir Naturvernforbundet i Oslo og Akershus (NOA) folk muligheten til å låne elsykkel i opptil ei uke for å se om den kan erstatte bil i egen hverdag. Vi tror at å prøve selv gir mersmak. Gjennom «Sykle, så klart» får ansatte ved miljøbevisste arbeidsplasser muligheten til å låne elsykler fra sykkelbutikker. Booking av elsykkel skjer via vår samarbeidspartner Move About sin smarte nettløsning. Les mer om prosjektet her.

Hvorfor prøve elsykkel?

Elsykkel gir bra helse, miljø og humør! Sykkelen er utstyrt med en elektrisk hjelpemotor som gir deg superkrefter, visker ut motbakker og gjør reisen til en lek. Du må fortsatt tråkke, for at sykkelen skal gå. Elsykkel gir treningseffekt, fordi mange bruker sykkelen mer og tilbakelegger lengre distanser.

Hvordan fungerer det?

sykle.moveabout.no kan man booke en elsykkel gratis for opptil ei uke, så kan man teste den ut i sin hverdag.

Hvem kan prøve?

Alle kan prøve elsykkel via ordningen. Ekstra bra er det om vi få til et samarbeid med bedrifter eller organisasjoner, slik at vi sammen kan markedsføre tilbudet overfor de ansatte og deres familier.

Bli partner – sykkelbutikk/leverandør

Ønsker du å promotere dine sykler direkte til potensielle kjøpere? Her har du muligheten. «Sykle, så klart» besøker arbeidsplasser og viser frem ulike sykkelmodeller til ansatte ved arbeidsplassen.  Naturvernforbundet i Oslo og Akershus ønsker å vise frem en bredde i kvalitetselsykler. Dette vil være en styrke for prosjektet, og også for forhandlere som er med i prosjektet.

Bli frivillig – alle som vil

Ønsker du å være med å løfte sykkelarbeidet? Ønsker du å være med å gi folk muligheten til å prøve elsykkel, være med på sykkelturer, vedlikeholde sykkelen eller jobbe politisk med sykkeltilrettelegging.

Våre støttespillere

«Sykle, så klart» er et samarbeidsprosjekt mellom Naturvernforbundet i Oslo og Akershus, Move About, Felgen og Evo elyskler. Prosjektet kunne ikke blitt realisert uten støtte fra Sparebankstiftelsen og Sykkelprosjektet i Oslo. Helsedirektoratet har støttet utviklingen av oppskrifter på sykkelaktiviteter.

Slik kommer du i kontakt hvis du vil være med på Sykle, så klart:

Ønsker du å bidra på en av de ovenfornevnte måtene kan du ta kontakt med "Sykle, så klart" på tlf 95 86 00 50 eller hs@naturvernforbundet.no.